Optredens

Te gast in Croonemate

Belangstelling genoeg voor het optreden.

Maandagavond 13 juni 2022 was gezelligheidskoor Canta Doe in een vrijwel volle bezetting aanwezig in zorgcentrum Croonemate te Doetinchem.
Met het oog op de dertig bejaarde toehoorders zongen we een programma met herkenbare Nederlandse, Franse en Duitse liederen. Het optreden werd hogelijk gewaardeerd, zo bleek uit de reacties. Veel bewoners genoten zichtbaar en klapten of zongen volop mee met de zangers van het koor.
Op maandag 12 december 2022 is Canta Doe wederom te gast in Croonemate, nu voor een concert met kerstliederen.

Het koor in een bijna volledige opstelling.

Korenfestival Doetinchem

Canta Doe nam op zondag 29 mei 2022 deel aan het Korenfestival in het stadscentrum van Doetinchem. Er werd meerdere malen succesvol opgetreden op verschillende podia.
Hieronder een korte impressie, met foto’s van Han Gerritsen en Joost Smeman.
Voor meer foto’s klik hier.

Zangavond in Schavenweide

Maandagavond 23 mei 2022 traden we op voor een ouder publiek in verzorgingshuis Schavenweide in Doetinchem. Zo’n 35 aanwezigen genoten van de zang, die speciaal was afgestemd op de bewoners. Dus veel Nederlandse liederen en vooral meezingen door de zaal.

Zang in De Wingerd

Zaterdagmorgen 12 maart 2022 verzorgde Canta Doe een zangochtend in het kerkelijk centrum De Wingerd. De uitvoering werd bijgewoond door veel inwoners van o.a. de woonwijk De Huet.